DAL SARDO & CATERING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 29 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dal Sardo & catering. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 4:36 Heerlijke pizza’s en pasta’s
25 mei 2024 om 9:36 Prima pizza's!
24 mei 2024 om 19:52 Altijd heerlijk eten, vooral de pasta tonno! Goed service bij Dal Sardo.
7 mei 2024 om 5:06 Het eten was goed, duurde wel wat lang en ipv de bestelde Tortellini zat er Penne als pasta in het gerecht. Geen ramp. Nog steeds lekker. Wel onterecht de kleine toeslag voor de Tortellini betaald. Zoals gezegd goede kwaliteit dus wij bestellen weer.
4 mei 2024 om 17:40 Top service, de baas was heel sympathiek! Heerlijk eten en op tijd bezorgd. Ik ben tevreden
30 apr 2024 om 16:53 Twee overheerlijke pizza’s ontvangen! De pizza’s zijn rijkelijk belegt en perfect krokant gebakken. Goede prijs-kwaliteit verhouding en waar voor je geld (ook wat betreft de extra toegevoegde toppings)! Ik haal voortaan hier mijn pizza!
11 apr 2024 om 20:40 Erg slechte ervaring. Pizza met zogenaamde Sardijnse salsiccia is absoluut niets Sardijns aan. De pizza's zijn koud bezorgd na meer dan 110 minuten wachten. De prijs en kwaliteit staat niet in verhouding. Erg teleurgesteld, hier bestellen we niet wee
4 apr 2024 om 20:49 Calzone dough wasn't as soft i was expecting but portion was a good size and high quality ingredients
31 mrt 2024 om 19:55 Heerlijke pizza
7 mrt 2024 om 21:27 Afschuwelijk. Dit was gewoon diepvriespizza ‘opgewarmd’. Dacht lekkere pizza met veel verse knapperige groentes die ik had besteld. Omg wat een teleurstelling, een hapje geproefd want had zo’n trek, maar dit was te erg. Les: weer vaker zelf koken! ;)
3 mrt 2024 om 21:36 2.5 uur gewacht op de bestelling. Volgens Dal Sardo ligt dat bij thuisbezorgd..
3 mrt 2024 om 9:29 De pizza's waren heerlijk en beter dan van andere pizzeria's. De bezorging was helaas wat laat, wat normaal geen probleem zou maar nu wat minder handig ivm verdere planning.